Basic items combineren

Zelf houd ik erg van basic kledingstukken. Je kunt het eindeloos combineren, en wanneer je niet graag wilt opvallen zit je met deze items wel goed. Ook wanneer je haast hebt kan je deze items snel pakken, aangezien het vaak met elkaar matcht. Maar hoe maak je je basic outfit nou iets leuker en vrolijker? En wat zijn de basics waar we het vooral over hebben?

pics1B

Als eerst, wat zijn de basic items nu eigenlijk? En waarom heet het basics? Om te beginnen met het laatste, basics heten basics omdat het een basis van je kleding is. De basis betekend: de start van je kleding. Basics zijn items die zo ongeveer elk meisje in haar kast heeft liggen. Als je het over basics hebt kun je denken aan deze items : 

▬ Een wit t-shirt

▬ Een witte tanktop

▬ Een zwart t-shirt 

▬ Een zwarte tanktop

▬ Een LBD ( little black dress)

▬ Een perfect zittende jeans

▬ Een (zwarte) blazer

▬ Een paar pumps

▬ Een rokje ( + panty)

▬ En als laatste ; een paar gympen

Je hoeft dit natuurlijk niet allemaal te hebben. Het is gewoon een korte beschrijving over basics. Wanneer je een bepaald item niet hebt, of niet nodig denkt te hebben hoef je het natuurlijk niet perse te kopen.

pics5B

 

Wanneer je deze items hebt kan je gaan combineren. Natuurlijk passen deze items goed bij elkaar, maar het is allemaal wel heel simpel. Met deze tips fleur je je outfit op!

Tip 1. Gebruik sieraden. 

Een van de makkelijkste manieren van het opleuken van je outfit is het gebruiken van sieraden. Je kan kiezen tussen  goud of zilver, met extra kleur of niet, lang, kort, groot, klein, en ga zo maar door. Door het gebruik van sieraden in dezelfde kleuren ( denk aan horloge, ketting en oorbellen) te gebruiken word de aandacht daarop gelegd. 

pics6B

pics7B

 

 

 

 

 

 

 

Tip 2. Gebruik een sjaal.

Ook sjaals bestaan in veel kleuren, motieven en formaten. Door een saaie outfit kleur te geven met een sjaal waarin de kleur terugkomt ( denk aan een wit shirt met een pastel roze sjaal met een wit motief) krijgt je outfit een enorme boost.

Tip 3. 1 felle kleur

Wanneer je een basic outfit in zwart/wit/grijs/jeans hebt kan je overkomen als een saaie muis. Voorkom dit door 1 felle kleur toe te voegen in je outfit. Dit kan door alleen schoenen te dragen in een felle kleur, zoals rood, maar je kan het ook meer terug laten komen door je schoenen, riem en een (haar) accessoires in deze zelfde kleur te doen. Zorg er wel voor dat het niet to much wordt. 

Tip 4.  Make-up. 

Last but not least is de make-up. Doordat je outfit heel basic is kan je flink losgaan ( niet te veel natuurlijk 😉 ). Denk aan bijvoorbeeld een felle oogschaduw of een smokey eye. Als je hier niet van houd kan je ook een mooie kleur lipstick opdoen, zoals rood of roze. 

pics8B

 

Wat vond jij van dit artikel? En hoe combineer jij je basics?

Advertisements

2 thoughts on “Basic items combineren

  1. Leuk artikel! 🙂 Ik draag mijn basic baggy shirtjes altijd aan de voorkant in mijn broek met een riem (maybe een beetje gek) 😛 xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s