Zomer 2014 fashion artikelen

Eerder plaatste ik – Yael – al een zomer 2014 zonnebrillen artikel ( Die vind je hier ). Deze keer gaat het over de fashion artikelen die deze zomer erg geliefd zijn. Lees je mee? 

Een aantal trends voor deze zomer zijn erg opvallend, denk bijvoorbeeld aan kant, maxi jurken en rokken, skaterskirts, kimono’s, highwaisted shortjes. Ook converse, madeliefjes en teksten zie je erg veel voor dit seizoen. Wil jij weten hoe je een aantal van deze trends combineert? 

Kant

Het eerste puntje waar ik het over ga hebben is kant. Dit patroon bestaat in verschillende soorten, maten, kleuren, vormen en ga zo maar door. Kant kan je met erg veel dingen combineren, als je een kanten topje hebt kan je het op een jeans dragen, maar als je een kanten kimono hebt kan je het op een short of een skaterskirt dragen, voor een zomers effect. Vergeet niet dat kant vaak doorschijnt, dus draag er wel iets onder!

Crop tops

Een ander puntje wat niet weg te slaan is uit het modebeeld zijn crop tops. Deze korte shirtjes staan het mooiste bij high waisted rokjes of broeken. Ze zijn er in het strak, maar ook luchtig verkrijgbaar. 

 Shirts met teksten

Een ander geliefd item is een shirt met tekst. Van een korte zin tot een heel verhaal, niets kan te gek deze zomer. Deze shirtjes zijn vaak oversized, waardoor het leuk staat als je het in je broek stopt en een beetje omhoog trekt voor het ‘poofy’ effect. 

Pastel tinten / felle kleuren

Ook dit jaar zijn de pastel tinten en felle kleuren weer terug. Deze 2 worden vaak gecombineerd met zwart, grijs, wit of jeans. Ook kan het mooi zijn als je de pastel en de felle kleuren met elkaar combineert. Denk daarbij aan pastel roze met rood, of pastel blauw met een felle donker blauwe kleur. Ook een bruine kleur ( als bijvoorbeeld een accessoire ) staat mooi met de pastel tinten en felle kleuren.

Lage armsgaten 

Last but not least is de lage armsgaten trend. De shirtjes die laag uitvallen bij de oksels zijn erg geliefd bij meiden, en ook celebs doen mee aan deze trend. Draag een opvallende BH of bandeau onder je shirtje, of een hemdje als je voor safe wilt spelen. Deze shirtjes zijn in veel verschillende kleuren en opdrukken verkrijgbaar. 

 

Welke van deze trends heb jij al? En wil je dat van dit artikel een vervolg komt?

Advertisements

One thought on “Zomer 2014 fashion artikelen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s